COVID-19

COVID-19 - Informationer til dig som patient

Denne side beskriver vores nuværende procedure og retningslinjer for patienter under COVID-19 hos FysioDanmark Ølstykke.

Sygdom: Du må IKKE møde op, hvis du har symptomer på sygdom eller Corona. Det gælder også milde symptomer som bare let forkølelse.

Håndsprit: Når du ankommer til klinikken, har vi placeret spritdispensere, som du skal benytte inden du træder indenfor døren.

Mundbind: Med de nye retningslinjer for brug af mundbind pr. 14. juni kan du nu møde op på klinikken uden mundbind. Du er selvfølgelig fortsat velkommen til at bruge mundbind og vores fysioterapeuter vil gå i dialog med hver enkelt patient om brug af mundbind. Vi vil anbefale brug af mundbind der hvor fysioterapeuten vurderer det er relevant for dig som patient eller terapeut.  Det er vigtigt for os, at alle fortsat føler sig trygge ved behandling på klinikken, så vi vil selvfølgelig også anvende mundbind hvis du som patient ønsker det.

Afstand: Du skal holde god afstand, da afstandskravet på 1 meter, og 2 meter ved fysisk aktivitet, fortsat er gældende.

Lagner: Alle patienter skal medbringe et nyvasket håndklæde eller lagen ved alle fysiske konsultationer. Hvis du har glemt dit lagen vil du skulle købe et engangslagen på klinikken for 25,- kr. for, at sikre optimale hygiejne forhold og reducere risiko for smitte.

Rengøring: Fysioterapeuterne rengør deres behandler rum i mellem hver patient og vi har sat af ekstra ressourcer til løbende afspritning af kontaktflader og ekstra rengøring af klinikken og vores træningscenter. Hvis du træner sammen med din fysioterapeut skal alt det udstyr du er i berøring med rengøres med klude med sæbevand fra vores sprayflasker.

Visiteret træning: Hvis du skal selvtræne i vores træningscenter som en del af din genoptræning, skal du have booket din tid via vores hjemmeside. Den visiterede træning er med til at skabe trygge og sikre rammer for din træning. Vi fortsætter med denne procedure, indtil sundhedsmyndighederne melder andet ud. Din fysioterapeut vil fortælle dig mere om dette hvis det bliver relevant.

Opsummering af Covid19 procedure & retningslinjer:

  1. Bliv hjemme hvis du har symptomer på sygdom.
  2. Fasthold den gode håndhygiejne ved at spritte dine hænder hyppigt.
  3. Hold god afstand, afstandskravet på 1 meter, og 2 meter ved fysisk aktivitet, gælder fortsat
  4. Rengør udstyr efter brug når du træner med din fysioterapeut.
  5. Husk visiteret træning hvis du skal genoptræne hos os uden din fysioterapeut, book din tid til træning på vores hjemmeside for at sikre vi ikke er for mange i vores træningscenter.

Alle ovenstående tiltag har udelukkende til formål at passe på vores patienter og fysioterapeuter. Tak for at du hjælper med at reducere smittespredning under Covid19.Med venlig hilsen

FysioDanmark Ølstykke