Sundhed på arbejdspladsen

Som noget helt nyt introducerer FysioDanmark Egedal-Ølstykke et tilbud om bedre sundhed på arbejdspladsen.

Sundhedsprofil
OPSTARTSTILBUD
399.-
NORMALPRIS 999,-
Fuld cardion sundhedsprofil
Profilen måler på 18 punkter
Individuel oversigt over helbredsstilstand
Oversigt har både fokus på psyken og det fysiske
Personlig evaluering af test
KONTAKT OS

Det er ikke længere forventet at sundhed udelukkende er noget, der varetages privat. Det er noget arbejdspladserne går ind og tager ansvar for i langt større omfang. Det skyldes i høj grad, at bedre sundhed på arbejdspladsen medfører højere trivsel og arbejdsglæde, samt nedsætter sygefravær og øget effektivitet. Sunde medarbejdere kan derfor ses på bundlinjen, hvilket kan være årsag til, at flere virksomheder tager sagen i egen hånd og tilbyder medarbejderne diverse personalegoder såsom sundhedstjek og sundhedsordninger.

FysioDanmark Egedal-Ølstykke tilbyder et omfattende sundhedstjek af alle dine medarbejdere ved brug af vores specialiserede Cardion Sundhedsprofil, så du kan danne et overblik over, hvor der kan gøres en forskel for mine medarbejderes sundhed og dermed din virksomhed.

Hvad er en Cardion sundhedsprofil?

Cardion Sundhedsprofil indeholder 18 forskellige emner, såsom fysiologiske tests, kropsmål og subjektive vurderinger af blandt andet stres og trivsel. Alt dette giver tilsammen et 360 graders indblik i dine medarbejderes sundhed.

Hvordan bliver Cardion sundhedsprofil udarbejdet?

En del af sundhedsprofilen består af spørgsmål, som den enkelte medarbejde skal udfylde hjemme. Den resterende del udarbejdes af vores sundhedskonsulenter på jeres arbejdsplads. Vi medbringer selv alt udstyret og de nødvendige måleredskaber.

Hvad kan en Cardion Sundhedsprofil anvendes til?

Resultaterne fra sundhedsprofilen gennemgås personligt med ledelsen og med medarbejderne. Disse resultater giver et detaljeret indblik i den enkelte medarbejders sundhed og sundheden på tværs af hele arbejdspladsen. På baggrund af resultaterne kan der udarbejdes en skræddersyet plan tilrettelagt til den enkelte arbejdsplads, der imødekommer arbejdspladsens behov og udfordringer.

Hvad koster det?

Som kampagne tilbyder vi rabat på vores sundhedstjek, så alle arbejdspladser har mulighed for at forbedre deres sundhed.

BLIV KONTAKTET