COVID-19

COVID-19 - Informationer til dig som patient

test


Hvad hvis jeg gerne vil have en tid på klinikken?
Det er kun i særlige tilfælde at du kan få en tid på klinikken hvor du vil kunne betegnes som ’kritisk’, det er den enkelte fysioterapeut der beslutter hvem der er kritisk. Derfor vil du altid skulle have en tid med en fysioterapeut på video/telefon før du kan komme ned på klinikken, så kan din fysioterapeut vurdere dit behov og vi kan minimere risikoen for smitte.

Før du møder op på klinikken
Du må kun møde op på klinikken hvis du har en aftale med din fysioterapeut, hvis du er i tvivl bedes du ringe til os først.

Du må ikke møde op på klinikken hvis du har symptomer på COVID-19(feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød)

Hvis du har tid på klinikken
Når du ankommer til klinikken, starter du med at spritte dine hænder så snart du kommer indenfor, og du skal vente på at blive mødt af din fysioterapeut.

Træningscenteret er lukket men du kan stadig træne med os!
Træningscenteret er lukket ned til d. 14. april og du har selvfølgelig mulighed for at sætte dit abonnement i bero i den periode.
Hvis du er medlem i træningscenteret, har du dog mulighed for at træne på ét af vores 18 forskellige onlinehold som du kan finde her: hhttps://fysiodanmarkolstykke.dk/onlinefit4/

Ønsker du at booke en tid kan du ringe til 47 17 89 47 eller booke online her.

Tryk  på billedet for at se video