Graviditet- og efter fødselshold

Målgruppe: Gravide kvinder og nybagte mødre, der ønsker at holde sig aktive, stærke og stabile under og ikke mindst efter graviditeten. Kvinder der ønsker at imødekomme elle reducere smerter fra ryg eller bækken, samt kvinder der ønsker at forebygge inkontinens som følge af graviditet og fødsel.

Tidspunkt: Lige nu er der ikke noget hold, da der ikke er nok deltagere til et hold.Hvis du er interesseret i at starte på holdet, bedes du sende en mail til 3650@fysiodk.dk og så vender vi tilbage, når der er mulighed for holdopstart.

Indhold:

Holdtræningen indeholder typisk fælles opvarmningsøvelser og derefter øvelser som enten udføres fælles eller ved cirkeltræning, hvor holddeltagerne skiftes til at gennemgå forskellige øvelsesstationer.
Formålet med træningen er at øge stabilitet og styrke over lænderyg og bækken, samt aktivere og anvende bækkenbunden optimalt i både træning og hverdag. En stærk og stabil kerne, med en bækkenbund, der arbejder, når den skal, kan reducere smerter og ubehag omkring lænderyg og bækken både under graviditet og efter fødsel.
Fysioterapeuten superviserer og guider dig igennem øvelserne og sikrer, at du træner på det rette niveau under hensynstagen til eventuelle smerter.

Adgangskrav:
Forundersøgelse hos en fysioterapeut.