HØSTFEST

TILBUDDET GÆLDER KUN TIL HØSTFEST IMELLEM KL. 16-19

Gælder kun nye medlemmer.
Tilbuddet kan IKKE benyttes, hvis du også har benyttet et andet tilbud inden for det sidste år.

Sådan benytter du vores tilbud til høstfesten:
For at benytte vores tilbud i dag skal du vælge et af de to abbonementer på listen nedenfor. Du skal vælge det abbonement, som du tror du vil forsætte med, hvis du bliver glad for at træne hos os. Du skal tilknytte dit kreditkort til din tilmelding, men pengene bliver kun trukket, hvis du vælger at fortsætte efter de 2 måneder. Hvis du ikke ønsker at forsætte skal du sige det til receptionen senest d. 25. oktober.

Nyt træningcenter i fysioterapeutiske omgivelser og i helt nye lokaler.
Du er velkommen til at træne hos FysioDanmark Egedal - Ølstykke gratis og uden binding i 2 måneder. Vi har en vision om at være Egedals fortrukne træningscenter, til dem der gerne vil forbedre sin sundhed. Det nye træningcenter bliver så lækkert, med både styrke, cardio og et lækkert område, hvor man kan træne funktionel træning. Kommer du fra området - Ølstykke, Stenløse, Frederikssund, Jyllinge og Slangerup eller er du blot i nærheden, er du mere end velkommen til at kigge forbi og mærke forskellen på os og de andre træningscentre.

Gælder kun nye medlemmer.
Tilbuddet kan IKKE benyttes, hvis du også har benyttet et andet tilbud inden for det sidste år.

FYSIOTRÆNING

Stort træningsabonnement - 269 kr. pr måned.
Med dette abonnement har du adgang til vores træningsfaciliteter både i og udenfor klinikkens normale åbningstid. Dvs. du kan træne alle ugens dage fra 6-23. Når du træner uden for vores normale åbningstid (8-19), skal du anvende en elektronisk nøgle, som du bestiller og afhenter i receptionen på klinikken. Gælder kun ved bestilling på hjemmeside og ved automatisk kortbetaling. Opsigelse: Løbende mdr. + 1 mdr.

Lille træningsabonnement - 169 kr. pr måned.
Med dette abonnement kan du udelukkende benytte vores træningsfaciliteter udenfor vores normale åbningstid, således hele weekenden og på hverdage i tidsrummet kl. 6-8 og kl. 19-23. Gælder kun ved bestilling på hjemmeside og ved automatisk kortbetaling. Opsigelse: Løbende mdr. + 1 mdr.