Hofte/knæ/fod behandling

Hos FysioDanmark Egedal-Ølstykke har vi sammensat et team, der hedder UE-team. UE er en forkortelse for “underekstremitet” som betyder benet. Vi arbejder med nerver, muskler og led i benet.

UE-teamet er sammensat af special uddannede fysioterapeuter med stor viden og erfaring i udredning, behandling og træning af belastningsrelaterede problemstillinger i hofte, knæ, underben og fødder. Teamet holder jævnligt møder og sørger for at holde sig opdateret på den sidste nye viden.

Teamet har stor erfaring med hvilken behandling og genoptræning, der skal igangsættes og kan både varetage akutte problematikker, kroniske problematikker og genoptræning efter operationer.

UE teamet arbejder meget med årsagssammenhæng i forhold til at udrede skader.

Desuden benytter fysioterapeuterne sig af de nyeste metoder indenfor ultralydscanning, når diagnosen skal stilles.

Fysioterapeuterne arbejder med dynamiske indlægssåler. Blandt andet har teamet Gitte, Mads og Katrine, som er uddannet inden for Supersole konceptet.

Vi bruger logbøger som er implementeret på baggrund af et kvalitetudviklingsprojekt, hvor vores fysioterapeut Mads Hyldgaard har været projektleder. Logbøgerne skal sikre et bedre kontinuerligt forløb under genoptræningen.

HOFTE/KNÆ/FOD – BEHANDLING

Timon Dyvik-Nielsen

Fysioterapeut

Anders R. Gadegaard

Fysioterapeut