Neurologisk behandling

Hos FysioDanmark Egedal - Ølstykke har vi sammensat et team, der hedder neurologisk team. Teamet arbejder primært med træning til sclerose, parkinson, apopleksi og cerebrel pareses (CP).

Teamet arbejder løbende med at optimere holdtræningstilbuddet til disse patienter. Fysioterapeut Mads Hyldgaard, har I samarbejde med fysioterapeuter fra Ballerup Fysioterapi været involveret i et kvalitetsudviklingsprojekt som har samlet op på viden vedrørende disse diagnoser og skabt grobund for bedre kontinuitet i patientforløbet. Mads var projektleder og har været rundt og undervise andre fysioterapeuter i hele landet. Vi arbejder med logbøger som skaber et større overblik over patientens forløb og træningsresultater.

Træningen til vores neurologiske patienter er primært planlagt med udgangspunkt i forskning og målrettet specifikt i forhold til den enkeltes mål. Vi fokuserer meget på styrke- og kredsløbstræning samt træning af dagligdagsfunktioner – som f.eks. gang, trappegang, forflytninger og balance.
Vi tilbyder som udgangspunkt holdtræning til patienter med henvisning på vederlagsfri fysioterapi. Undtagelsesvis og baseret på konkret vurdering, kan egen læge henvise til individuel træning/behandling.

Anders R. Gadegaard

Fysioterapeut

Michael Hastrup-Leth

Fysioterapeut og DipMDT