Behandling af skulder

Hos FysioDanmark Egedal Ølstykke har vi sammensat et team, der hedder OE-team. OE er en forkortelse for “overekstremitet” som betyder armen. OE-teamet er sammensat af specialuddannede fysioterapeuter med stor viden og erfaring i udredning, behandling og træning af belastningsrelaterede problemstillinger i skulder og albue. Teamet holder jævnligt møder og sørger for at holde sig opdaterede på den sidste nye viden.

Teamet har stor erfaring med hvilken behandling og genoptræning, der skal sættes i gang og kan både varetage akutte problematikker, kroniske problematikker og genoptræning efter operationer. Skulderskader skal og kan nemlig oftest trænes væk. Træningen bør i de fleste tilfælder tilpasses individuelt og følges med vejledning fra en fysioterapeut. For at få så optimalt og så specialiseret en behandling som muligt, har vi fundet det nødvendigt, at have fysioterapeuter, der næsten kun koncentrerer sig om denne niche.

OE teamet arbejder meget med årsagssammenhæng i forhold til at udrede skader. Desuden benytter fysioterapeuterne sig af de nyeste metoder indenfor ultralydscanning, når diagnosen skal stilles.

OE – TEAM

Ness Woch Sørensen

Fysioterapeut og klinisk underviser

Michael Hastrup-Leth

Fysioterapeut og DipMDT

Mille Asmussen

Fysioterapeut