Træning / Fitness

EN MÅNEDS GRATIS TRÆNING UDEN BINDING

DEREFTER KR. 99 ELLER KR.199 i 6 mdr.

Nedenstående tilbud gælder til 5. januar og kun for personer tilknyttet Momunity

+ gratis programlægning

Sara og Sine træner her!

Nyt træningcenter i fysioterapeutiske omgivelser og i helt nye lokaler.
Du velkommen til at træne hos FysioDanmark Egedal - Ølstykke gratis i en måned uden binding. Vi har en vision om at være Egedals foretrukne træningscenter til dem der gerne vil forbedre deres sundhed. Det nye træningcenter er blevet så lækkert, med både styrke, cardio og et lækkert område, hvor man kan træne funktionel træning. Kommer du fra området - Ølstykke, Stenløse, Frederikssund, Jyllinge og Slangerup eller er du blot i nærheden, er du mere end velkommen til at kigge forbi og mærke forskellen på os og de andre træningscentre. I vores abonnementer får du både foredrag, ubegrænset programlægninger og pulshold med gratis.

Sådan benytter du en måneds gratis træning
For at benytte en måneds gratis træning skal du bare vælge et af de abonnementer du ser længere nede på siden og som du kan forestille dig at fortsætte med efter den første måned. Pengene bliver kun trukket, hvis du vælger at fortsætte. Vil du ikke fortsætte efter den første måned, skal du bare give besked i receptionen, i den sidste uge af perioden. Du kan til hver en tid vælge at skifte abonnement.

1. MOMUNITYTRÆNING

Fuldt træningsabonnement INKL. PULSHOLD - 269 kr / 199 kr. pr måned.
Her kan du både træne i klinikkens normale åbningstid og udenfor vores normale åbningstid med en elektronisk nøgle. Dvs. du kan træne alle ugens dage fra 04.30-23.00. Udover fri træning får du adgang til vores pulshold. Du kan læse mere om pulsholdet her. Du får også mulighed for at deltage i alle vores workshop og foredrag. Du kan læse programmet her. Gælder kun ved bestilling på hjemmeside og ved automatisk kortbetaling. Opsigelse: Der ingen binding den første måned. Derefter kan du opsige dit abonnement med løbende mdr. + 1 mdr.

*Tilbuddet gælder kun for nye medlemmer og prisen vil ændres til 269 efter 7 mdr.

Lille træningsabonnement INKL. PULSHOLD - 169 kr. / 99 kr. pr måned.
Med dette abonnement har du kun begrænset adgang til træning. Der er fuld adgang i weekenden og på alle hverdage skal træningen foregå ml. 04.30-8.00 og 19.00-23.00. Udover træning i maskiner får du adgang til vores pulshold. Du kan læse mere om pulsholdet her. Du får også mulighed for at deltage i alle vores workshop og foredrag. Du kan læse programmet her. Gælder kun ved bestilling på hjemmeside og ved automatisk kortbetaling. Opsigelse: Der ingen binding den første måned. Derefter kan du opsige dit abonnement med løbende mdr. + 1 mdr.

*Tilbuddet gælder kun for nye medlemmer og prisen vil ændres til 269 efter 7 mdr.