FysioFlow med Rikke Stistrup

Træningsforløbet:

5 ugers FysioFlow for ØVEDE - dvs. personer der KENDER Fysioflow.
Dette forløb er for øvede, da jeg selv er forhindret i at udføre øvelserne grundet graviditet. Undervisningen vil derfor primært ved instruktioner og ikke visuel vejledning.

Føles kroppen stiv og begrænset i bevægeligheden hver morgen? Har du stillesiddende arbejde, et ønske om større smidighed til din sport eller mangler du blot en god fysisk start eller afslutning på en travl hverdag? Så er FysioFlow lige noget for dig!

FysioFlow er en træningsform, der arbejder aktivt med kroppens bindevæv og derved giver dig større bevægelighed og øger din kropsfornemmelse under samtidig aktivering af kroppens ro- og hvilesystem. Der er endvidere fokus på åndedrættet. Træningen består i små serier á 4-5 øvelser, der glider over i hinanden og kan gentages flere gange med let progression af øvelserne for hver omgang. Fysioflow er således også dynamiske serier, der giver varmen og udfordrer styrken, udholdenheden og balanceevnen.

Indikation: Ved inaktivitet, psykisk træthed og stillesiddende arbejde, nedsættes glidet mellem de forskellige bindevævslag, med det resultat, at kroppen føles stiv og begrænset i bevægeligheden. Fysio Flow handler om at stimulere glidet mellem de forskellige lag - gøre fascien varm, eftergivelig og bevægelig, og samtidigt stimulere til ro i krop og sind.

FysioDanmark Egedal - Ølstykke tilbyder små hold i en hyggelig atmosfære med fokus på at arbejde ud fra den enkeltes forudsætninger og eventuelle fysiske eller psykiske begrænsninger. Øvede og begyndere kan derfor fint deltage på samme hold.

Tid og sted:

Tidspunkt:
- torsdage kl. 12.30-13.15

Træningen er på klinikkens adresse:
Rådhus Allé 23
3650 Ølstykke

Pris og tilmelding:

Prisen for dette unikke 5 ugers træningsforløb er: 549,-

Jeg ser frem til at træne jer alle!

Venlig hilsen
Rikke Stistrup

Rikke Derby Stistrup

Fysioterapeut