WORKSHOP

08. AUGUST KL. 19.30-20.15

Fordrag 45 min: Lever du op til sundhedsstyrelsens anbefalinger - er du sund?.
Hvad anbefaler sundhedsstyrelsen der skal til, for at du er sund?

Undervisere: Fysioterapeut Anna Bernhardt og Phillip Lyhnebeck

15. AUGUST KL. 18.00-18.30

Praktisk workshop 30 min: Styr din træning med puls
Hvordan bruger du pulsen, som redskab i din træning?

Underviser: Ness Sørensen

28. AUGUST KL. 18.00-19.00

Praktisk workshop 60 min: Hård funktionel træning
Hård træning uden skader.

Kunne du godt tænke dig at blive introduceret til, hvordan du får pulsen helt op samtidig med, at du får trænet din styrke og teknik? Så kom til denne workshop, hvor vi først vil gå i dybden med nogle udvalgte styrkeøvelser og afslutter med en hård træning, hvor pulsen bliver presset helt op.

Der er ingen krav til erfaring, men workshoppen egner sig ikke til dig, der lige nu er i genoptræning efter en større skade.

Underviser: Fysioterapeut Camilla Holm Hansen

12. SEPTEMBER KL. 19.00-19.45

Fordrag 45 min: Motivation og målsætning
Hvordan bliver jeg ved med at forblive sund og hvordan når jeg mine mål?

Undervisere: Fysioterapeut Ness Sørensen og Kenneth Holte

3. OKTOBER KL. 19.00-19.45

Praktisk workshop 45 min: Superset - Effektiv træning med aktive pause - kombination af styrke og kredsløb
Hvordan kan jeg kombinere styrketræning og kredsløbstræning?

Superset laves ofte for at sparre tid. Men træner ofte 2 muskelgruppe lige efter hinanden med kun en meget lille pause.

Pga. den meget lille pause imellem de forskellige øvelser, vil man ofte kunne få den sidegevinst at man kan få pulsen op på moderat intensitet.

Hvordan kan jeg kombinere styrketræning og kredsløbstræning?

Undervisere: Fysioterapeut Mads Hyldgaard og Kenneth Holte

15. OKTOBER KL. 19.00-20.30 OG 22. OKTOBER KL. 19.15-20.45

Fordrag og workshop 90 min: FysioDanmark Feminin - kun for kvinder
Stærk bækkenbund og fysiopilates

Undervisere: Fysioterapeut Mille Andersen og Rikke Stistrup fra ditknib.dk

28. OKTOBER KL. 19.00-19.45

Fordrag 45 min: Rygsmerter - hvad må jeg?
Forståelse af rygsmerter og hvad der kan gøres i et moderne perspektiv.

Undervisere: Fysioterapeut Rasmus Iversen og Michael Hastrup-Leth

14. NOVEMBER KL. 19.00-20.00

Praktisk workshop 60 min: Okklusionstræning/Kaatsutræning
Træning med begrænset blodflow.

Undervisere: Fysioterapeut Timon Dybvik-Nielsen og Gitte Kayser

28. NOVEMBER KL. 19.00-19.45

Fordrag 45 min: Styrketræning til ældre
Jo ældre du bliver - jo vigtigere er det at have stærke muskler - Det er aldrig for sent!

Undervisere: Fysioterapeut Mads Hyldgaard

17. DECEMBER KL. 17.00-18.00

Praktisk workshop 60 min: THX og funktionel træning
Slyngetræning i kombination med vores funktionelle udstyr

Underviser: Fysioterapeut Anders Refslund