Philip Kempf

16. februar - 2021

Erfaring:
Uddannet professionsbachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole. Til behandling hos mig får du en lyttende terapeut, der tager din problematik seriøst. Du vil møde en åben og positiv behandler, der ser den person, der kommer ind af døren som helhed og ikke kun som et apparatur med en skade.
Hos mig kommer behandlingen ligeså meget til at ligge i dine hænder som i mine. Jeg tror på at et ligeværdigt samarbejde, fører til de bedste resultater. Mit mål er at du efter et behandlingsforløb hos mig, har fået redskaber og viden til selv at forebygge og holde din. Udover mit job på klinikken arbejder jeg i Brøndby IF, hvor jeg hjælper til hos kvindernes 3F ligahold.
Derudover spiller jeg til dagligt selv professionel håndbold i HØJ Elite. Jeg har en del erfaring inden for øvelsesterapi og styrketræning. Så du kan forvente en udfordrende og ikke mindst sjov og varieret træning. Træningen vil blive tilpasset din hverdag og dine mål

Hold:
Highload knæhold, Low load knæhold, Styrke/balancehold

Uddannelse/Kurser:
FIFA Diploma in football medicine – The Fédération Internationale De Football Assosiation
Dansk selskab for sportsfysioterapi – ”introduktion til idrætsfysioterapi og kurserne relateret til idrætsfysioterapi til forskellige kropsregioner”
Dansk selskab for sportsfysioterapi – ”idrætsfysioterapi i relation til knæområdet”