Kære træningsmedlem

NYT SYSTEM – VIGTIGT AT DU REGISTRERER DIG I DENNE UGE

Som du nok har hørt, har vi fået nyt system til vores træningsmedlemmer. Det glæder vi os til at få implementeret. På grund af sikkerheden omkring dine personlige oplysninger og dine betalingsoplysninger kan man desværre ikke bare flytte alle oplysninger fra det gamle system til det nye system.

Vi er derfor nødt til at skulle bruge nogle nye oplysninger fra dig og du skulle meget gerne modtage en email fra vores system i løbet af tirsdag og onsdag i denne uge, hvor du skal oprette dig elektronisk. Vi vil sætte pris på, at du gør dette hurtigst muligt og gerne inden fredag.

HAR DU FÅET SMS?

Har du fået en sms er det måske fordi du ikke har tjekket din mail eller den er forsvundet i dit spamfilter. En SMS er lige så god som mailen og du skal bare oprette dig på det link vi sender med

KONTAKT OS GERNE HVIS DU HAR PROBLEMER

Skriv til os på admin@olstykkefys.dk. Det er vigtigt at du kun kontakte os på mail, da dem der tager telefonen ikke kan svare på spørgsmål om systemskiftet.

HVEM KOMMMER MAILEN FRA?

Mailen blive automatisk sendt og afsenderen vil se sådan ud:  Fra: FysioDanmark Ølstykke <billing@mail.reepay.com>

Den email du vil modtage fra os, vil se nogenlunde ud som du ser på billedet. Den kan dog variere lidt alt efter hvilket mailprogram du bruger.

KONTAKT OS GERNE HVIS DU IKKE MODTAGER EN MAIL

Har du ikke modtaget nogen email inden torsdag, må du meget gerne skrive til os på admin@olstykkefys.dk. Husk lige at tjekke dit spamfilter inden du skriver.

SYSTEMTILBUD: 50% PÅ MASSAGE

For at sætte lidt skub i konverteringen imellem de to systemer, giver vi alle der får tastet deres nye oplysninger inden på fredag muligheden for at benytte følgende massagetilbud med 50% rabat.

25 min massage 115 kr.

Bruge rabatkoden ”nytsystem”

BESTIL TID 

Vi takker på forhånd for hjælpen.

Venlig hilsen 

FysioDanmark Ølstykke

Niels, Mikkel og Mads